foorum Nexus Live
foorum Nexus Live
May 30, 2024
5:45 pm

15-Minute Countdown with DJ Set (15 minutes)

Live at foorumnexus.com
foorum Nexus
30 May
Time:  5:45 pm - 6:00 pm
Location:  Live at foorumnexus.com

DJ performs a 15-minute set to kick off the live stream
Countdown timer displayed on screen

6:00 pm

Founder's Introduction (5 minutes)

Live at foorumnexus.com
foorum Nexus
30 May
Time:  6:00 pm - 6:05 pm
Location:  Live at foorumnexus.com

Founder opens the live stream at 6:00 PM sharp
Introduces the event and shares the vision and goals of foorum Nexus and foorum Awards

6:05 pm

Conversation with a Barber

30 May
Time:  6:05 pm - 6:10 pm
Location:  Live at foorumnexus.com
6:10 pm

foorum Awards Presentation (10 minutes)

Live at foorumnexus.com
30 May
Time:  6:10 pm - 6:20 pm
Location:  Live at foorumnexus.com

Host of foorum Awards introduces herself and explains the categories and nominees
Plays videos showcasing the contributions of each nominee
Host announces the winners for healthcare, thought leaders, and advocates
Takes a break before transitioning to the next segment

6:20 pm

"My Therapist Name Is..." Talk Show (10 minutes)

30 May
Time:  6:20 pm - 6:30 pm
Location:  Live at foorumnexus.com

Carlton Abner hosts a talk show segment titled "My Therapist Name Is..."
Conducts an interview with a therapist to humanize therapists and foster empathy

6:30 pm

Illuminate Projects | Children's Mercy Kansas City

Live at foorumnexus.com
30 May
Time:  6:30 pm - 6:50 pm
Location:  Live at foorumnexus.com

Illuminate: Lighting the Path Forward for Mental Health: Dr. Rob Steele shares insights about the Illuminate program
Provides information about the program's goals and impact

6:50 pm

Final Winner Announcement and Closing (5 minutes)

Live at foorumnexus.com
30 May
Time:  6:50 pm - 7:00 pm
Location:  Live at foorumnexus.com

Host announces the final winner for mental healthcare category
Shares closing remarks and concludes the foorum Awards show

7:00 pm

Closing Remarks and Live Performance (10 minutes)

30 May
Time:  7:00 pm - 7:10 pm
Location:  Live at foorumnexus.com

Founder shares final thoughts and reminds viewers to sign up for foorum Nexus 2025
Host delivers closing remarks and thanks viewers for tuning in
Final live performance by a performer
Event concludes with a thank you message and invitation to join future events

Why

Join Us

Media coverage

A workshop is embedded into a conference; it doesn’t take place on its own, but it takes place during the main conference.

New topics

The summit is an excellent opportunity to socialize and build lasting relationships with other members of the field

Coffee breaks

Completely synergize resource taxing relationships via premier niche markets. Professionally cultivate customer service.

Experience

Meet the experts from the tech and design world you follow online.

Networking

Connect with and exchange ideas with designers from all over the world.

Afterparty

Celebrate in a unique location & create great memories with our international community.

Copyright © 2017-2023 Freedom Project™️. All Rights Reserved.
Designed by ACS.